Op zoek naar spiegels op maat?

 
spiegels op maat
spiegels op maat - Neem contact op.
Bij glaszettersbedrijf KIEN staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. U krijgt bij ons altijd een goed en gedegen advies, gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw te spenderen budget. KIEN: Uw glaszettersbedrijf in de regio Almere regelt alles voor u!
Q-MIRRORS Spiegels Badkamerspiegels.
Tl-verlichting horizontaal Spiegels met verlichting. Led-verlichting verticaal Spiegels met verlichting. Led-verlichting horizontaal Spiegels met verlichting. Ambiance Spiegels met verlichting. Gegraveerd met naam Overige. Spiegels komen van een van de grootste glas leveranciers uit Nederland en kunnen wij ingelijst op maat leveren.
ikea spiegel
Spiegels op maat op maat gemaakte spiegels online bestellen.
Ons concept is even simpel als uniek: wij maken voor u uw spiegel op maat. Wij leveren aan particulieren en bedrijven tegen zeer voordelige prijzen! Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen hebben wij het spiegels op maat concept ontwikkeld.
glaszetten
Spiegels op maat.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven maken en plaatsen wij uw spiegelwand voor danszaal of fitnessruimte. Spiegel op maat. Grote spiegels, kleine spiegels, spiegels met een gat erin of spiegels met een schuine hoek. Wij maken uw spiegel geheel naar uw wens!
glaszetten
Spiegels Op Maat Bestel Nu! GlasGigant.nl.
Badkamerspiegel of spiegelwand. Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Als badkamerspiegel maar ook als spiegelwand in een fitnessruitme of dansstudio. Spiegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zilver, brons en grijs. De randen van spiegels zijn standaard onafgewerkt en daardoor scherp.
spiegel graveren
Geslepen Spiegels Tielse Glashandel BV Dé glasspecialist.
Geslepen spiegels voegen iets bijzonders toe aan uw spiegel en daarmee aan uw interieur. Wij maken spiegels voor u in elke gewenste maat met desgewenst een bijzondere afwerking naar keuze. Wat zijn geslepen spiegels? Glas wordt vaak geslepen om scherpe randen te verwijderen zodat het veilig hanteerbaar is. Daarnaast heeft slijpen een decoratieve functie, bijvoorbeeld bij geslepen spiegels. Geslepen glas is normaal floatglas dat van een fraaie versiering is voorzien die door middel van slijpen is aangebracht. De randen van de spiegel worden dan machinaal bewerkt. Hierdoor ontstaat er een hoogglans rand tijdens het productieproces. Bij gefigureerd glas wordt het slijpen achteraf gedaan en niet tijdens het fabricageproces. Toepassingen van geslepen spiegels. Geslepen spiegels worden met name toegepast in en rondom het huis of binnen bedrijfsinterieuren. De spiegel wordt dan naast de oorspronkelijke functie en kwaliteit ook ter verfraaiing gebruikt. Wanneer de spiegel geslepen is, geeft dit namelijk een fraaiere en chiquere uitstraling, ten opzichte van ongeslepen spiegels. Spiegels kunnen op verschillende wijze worden bewerkt. Zo kunnen er veel verschillende vormen aan de spiegel gegeven worden en kan de spiegel afgewerkt worden met een stijlvolle facet of polygeslepen rand.
spiegel graveren
Glashandel Ariba Den Haag voor spiegels op maat, spiegelwanden en geslepen spiegels.
Spiegel in badkamer met uitsparingen voor stopcontacten en verlichting. Voor een spiegel op maat bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken en monteren spiegels voor onder andere badkamers, pasruimtes, kledingkasten toiletten, fitnessruimten, liften, garderobes, schouwen en nog veel meer.
ikea spiegel
Spiegels Mirox op maat bestellen en kopen bij GlasStore.nl.
Scherven blijven aan het folie zitten, waarbij het risico op verwondingingen geminimaliseerd is. Ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie en veroudering: deze spiegels gaan drie maal langer mee dan traditionele spiegels. 7 maal beter bestand tegen bijtende middelen zoals schoonmaakproducten dan traditionele spiegels.
wissellijst op maat
Spiegels op maat AA spiegels.
Zo kunt u uw spiegels op maat laten slijpen met bijvoorbeeld een facetrand of u kunt een logo, tekst of afbeelding in de spiegel laten verwerken. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij maken én monteren uw spiegels op maat.
spiegel graveren
Q-mirrors Spiegels op maat By Sanicare. Voorzien van omlijsting naar keuzen zonder verlichting, TL, LED of RGB leds. Te bedienen met een schakelaar, handsensor of afstandbediening.
Home / Spiegels / Q-mirrors Spiegels op maat. Q-mirrors Spiegels op maat. Q-mirrors Spiegels op maat. Met omlijsting alu, chroom of zwart. Naar keuze: zonder verlichting, TL, LED of RGB LED. Schakelaar, handsensor of afstandsbediening. Categorie: Spiegels Tags: Op maat, Q-mirrors, Spiegel.

Contacteer ons

driedubbel glas
glas in lood deuren
glas in lood voorzetramen
glascentrale
glas heerenveen
glashandel haarlem
glaszetter venlo
glasbedrijf groningen
glaszetter leeuwarden
achterwand keuken glas