Meer resultaten voor glasplaat keuken

 
glasplaat keuken
glaszetter hoofddorp
Naamloos Naamloos document. document.
Meer info
glasplaat
GLAZEN KEUKEN ACHTERWANDEN OFFERTE binnen 3 dagen.
Vind je het effect van een glasplaat op de achterwand in je keuken mooi, maar wil je in plaats van een effen kleur liever een foto op de keukenachterwand? Het is mogelijk om een zelf aangeleverde foto of afbeelding op de keukenachterwand achter de glasplaat te laten zetten.
glasplaat
IJsselglas Kampen glas glaszetter glashandel Tel. 038-3332005.
Van glazen deuren en douchedeuren van glas, tot die prachtige glazen gekleurde achterwand in uw keuken. Van glazen schuifloket tot spiegels, koelkast plaatjes en alle soorten interieurglas. Als het gaat om glas? Dan mag u vertrouwen op de kennis en kunde van IJsselglas!
glasplaat
Glazen keuken achterwand op maat Van Der Meijs Glas.
Een veel gestelde vraag bij het uitkiezen van een nieuwe keuken; wat gaan we doen met de achterwand? Wij kunnen u daar een prachtige oplossing voor aanbieden in de vorm van een glazen achterwand welke in ieder gewenste kleur kan worden geleverd.
achterwand keuken
Beoordelingen AA Glashandel.
bruynzeel keukens
Glazen keuken achterwanden voordelig en geheel op maat gemaakt. 6 mm extra helder gehard glas van hoogwaardige kwaliteit!
Uiteraard hebben wij ook een inmeet service waar u gebruik van kunt maken. Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 RAL kleuren, incl metalic kleuren meerprijs is 30, per m2. De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet doorzichtig is.
keuken achterwand glas
Vind glasplaat keuken op Marktplaats.nl.
Glasplaat snijplank iPad. Te koop: leuke glasplaat / snijplank met afbeelding van een ipad bieden! Patrol-green glas Keuken achterwand 3050 x 630 x 60 mm. keuken achterwand patrol-green glas 3050 x 630mm met 2 boorgaten de plaat is 6mm dik met boorgaten op 1600mm en 167mm op 150mm hoogte t.b.v.
wandpaneel keuken
Gehard glazen achterwand achter gas? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
wij hebben een aanrecht van 75 cm diep, dus de kookplaat zit zo'n' 20 cm van de muur af. maar volgens de glasman ging het niet om de hitte, maar om de hete damp tegen de relatief koude glasplaat. dus ook waterkokers, koffiezetters en dergelijke kunnen het glas laten barsten. en ik had me zo verheugd op de glazen achterwand wat nu? Berichten: 1 Geregistreerd: 21 apr 2006 1630.: Vind deze reactie leuk. RE: Gehard glazen achterwand achter gas? door layla 21 apr 2006 1951.: Ik heb zelf ook een prijs opgaaf gevraagd voor een glazen achterwand bij 2 bedrijven en ik laat er binnenkort ook 1 plaatsen. Ik heb geen gas, maar een keramische kookplaat, misschien maakt dat verschil? Geen van de 2 bedrijven waar ik het heb opgevraagd hebben het afgeraden. Ze zeiden alleen dat de plaat achter het kookgedeelte inderdaad van gehard glas gemaakt zou moeten worden, maar dat lijkt me logisch. Bij kennissen van mij is er in hun vorige keuken ook een glasachterwand geplaatst achter hun gasfornuis en dat gaf ook geen problemen.
glasplaat
Glazen achterwanden keuken Glasdiscount.
Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets zijn glazen achterwanden een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas toepassen behalve Lacobel.
keuken ontwerpen

Contacteer ons

glas in lood
kogelvrij glas
glazen binnendeuren
glaszetter groningen
gezandstraald glas
glaszetter
glashandel assen
subsidie dubbel glas
gelaagd glas
glashandel leiden
kosten dubbel glas
glas bestellen
glasplaat keuken