Meer resultaten voor glas leerdam

 
glas leerdam
glas leerdam - KIEN Glas Glasservice Almere.
Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor de hele regio Flevoland en een stukje daarbuiten. Ons glaszettersbedrijf put uit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het herstellen van ruitschade en onderhoud van glas. Bij glaszettersbedrijf KIEN staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop.
Nationaal Glasmuseum Leerdam Platform werkplaatsen.
De Glasblazerij is een creatief Glaslab dat diverse kunstenaars en ontwerpers vanuit verschillende disciplines uitnodigt om te experimenten met glas. Hieruit ontstaan de meest onverwachte en bijzondere creaties en wordt nieuw talent ontdekt. 4142 LD Leerdam. 31 0 345 614 960.
glazen bureau
Tentoonstelling GlassWorks, drie solos van glas Leerdam Glasstad.
De expositie toont de veelzijdigheid van geblazen glas, gezien door de ogen van de Leerdamse meesterglasblazer Henk Verweij, de Noorse beeldend kunstenaar Geir Nustad en de Israƫlische vormgeefster Maayan Pesach. Henk Verweij, meesterglasblazer. Henk Verweij Leerdam, 1957 is een Leerdamse meesterglasblazer van de oude stempel.
rijschool leerdam
Vind leerdam glas in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Drie vintage hyacinten glas / vazen rimac / leerdam glas het is een blauw en puntgaaf hyacinten glas uitgebracht door rimac baarn gemaakt door leerdam glas afm: diam 85cm, hoogte 12 cm vaste prijs 1250, excl. Een bruin persglas vaasje leerdam garlic" jaren 50 afm: diam.
yoga leerdam
Glas-Industrie in Leerdam bekijk nu online EYE.
In de getoonde fabriek worden onder andere gloeilampen, straatlantaarns, schalen en bekers gemaakt. Verschillende facetten van het productieproces komen in beeld: smelten, glasblazen, verhitten, afkoelen. decoreren, modelleren, slijpen, glazuren. Pas als het personeel de fabriek verlaat blijkt hoeveel mensen er werken. Glas-Industrie in Leerdam. Glasfabrieken te Leerdam.
slotenmaker leerdam
Glasblazerij Leerdam.
Vuur, rook, hitte. Vloeibaar glas wordt live omgevormd tot iets moois. In Glasblazerij Leerdam, kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe het proces van glasblazen in zijn werk gaat. Het lijkt zo makkelijk, maar het is o zo moeilijk! Professionele glasblazers zijn doorlopend aan het werk en maken de prachtigste en kleurigste glazen voorwerpen.
loodgieter leerdam
De glastrends volgens koninklijke glazenmaker Royal Leerdam. Glaswerk uit Leerdam voor iedereen.
Wat kenmerkt Royal Leerdam anno nu? We blijven onszelf vernieuwen. Dit jaar lanceren we een nieuwe oven, die een van de duurzaamste ter wereld is. Glasovens staan altijd aan. Zou je ze stilzetten, dan stolt het glas, waardoor je de oven niet meer kunt gebruiken.
rijschool leerdam
Nationaal Glasmuseum Het Groene Hart.
nl en de fr. Het Nationaal Glasmuseum heeft in Leerdam twee locaties, de Glasblazerij en het Glasmuseum. Glasblazers tonen in de Glasblazerij van dinsdag tot en met zondag hun kunsten door van zand, kalk en soda prachtige glasobjecten te maken. Een workshop glasblazen voor zowel de amateur als professional behoort tot de mogelijkheden. Zelfs kunstenaars en ontwerpers experimenteren hier op uitnodiging van het museum met glas.
slotenmaker leerdam
Intratuin.
Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeƫn. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.
slotenmaker leerdam
Galerie Verboog.
U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Welkom bij Galerie Verboog. Hartelijk welkom op de website van Glasgalerie Verboog in Leerdam. Naast uw website bezoek, is het altijd mogelijk gedurende de openingstijden in de galerie zelf rond te kijken.
schilder leerdam

Contacteer ons

glaszetter den haag
dubbel glas amsterdam
glaszetter amsterdam
kunststof glas
glasplaat
glasdiscount
glaszetter tilburg
dubbel glas kosten
glas haarlem
glashandel apeldoorn
glas leerdam