Op zoek naar glas in lood cursus?

 
glas in lood cursus
Cursussen Glasatelier AnjaGlasatelier Anja.
Cursus in glas in lood of fusen of mozaïek, door Anja van Aalen, Glasatelier Anja. Locatie; Het Elkerlyc Achter t Raadhuis 2 5081 CK Hilvarenbeek. Klik hier voor de cursussen.: Cursus glas in lood Cursus fusen Cursus mozaïek. GLASKUNST overzicht tentoonstelling.
Cursus
Glas-in-lood Creativiteit Body mind Boekbinden en papier Edelsmeden Eten en drinken Fotografie Klei, steen, hout en glas-in-lood Tekenen en schilderen Textiel Volksuniversiteit Amsterdam: het cursusce
Diverse doe-het-zelf cursussen Houtbewerken Metaal Meubelmaken en stofferen Techniek van motor fiets. In deze cursus van zes lessen maak je kennis met de fascinerende techniek van dit ambacht. We bespreken de materialen die we gebruiken, verschillende glassoorten, de gereedschappen en ook de veiligheidsaspecten worden behandeld. Ook de reparatie van een oud glas-in-loodraam wordt behandeld. Je leert het snijden en breken van glas, loodzetten, solderen, kitten en/of patineren.
Cursus
Cursussen Glas in Lood Atelier De Witte Raaf.
Glas in Lood Atelier De Witte Raaf. Glas in lood workshop Frankrijk. Hoe werken wij. Glas in lood protect. Art Nouveau / Jugendstil. Art Deco Stijl. Cursussen glas in lood en tiffany. De cursussen worden geven we in samenwerking met Glas in Lood atelier Ravotte.
Cursus
Jessica's' Glass Art, Atelier, workshops en Webwinkel. Glas-in-Lood, tiffany, mozaïek, brandschilderen, kralen maken. GlassArt.
Worskhops en cursussen die wij geven zijn zowel voor beginners en gevorderden.; Glas in Lood glas-in-lood., Kralen branden beadmaking. Brandschilderen één op één cursus. Glass eye tekenprogramma voor glaskunstwerken op de PC. Hotpot potje voor in de magnetron en waarmee glas wordt gefused.
Cursus
Glas in lood workshop Heleen van der Spek glasatelier.
Dit handboek krijgt u na afloop van de workshop mee naar huis. Als u na afloop van de workshop wilt doorgaan met glas in lood kunt u bij hem terecht voor een vervolgcursus die aansluit op de workshop in zijn atelier Kijkglas te Noordwijk.
glas in lood deuren
glas in lood cursussen.
varirend van een dagdeel kennismaking met glas in lood tot meerdaagse cursussen prijs op aanvraag. U gaat dan trots naar huis met een zelfgemaakt glas in lood raam. Workshops: vanaf 360, minimaal 6 cursisten. Glas in Lood cursus sen. Hoe werken wij.
glaszetter den haag
Workshops/cursussen Glasatelier Jevaba.
U leert daarbij de basistechnieken zoals: het maken van een patroon, glas snijden en slijpen, het lood zetten of het aanbrengen van koperfolie, het solderen en de eindafwerking. Vervolgcursus glas in lood of Tiffany: Tijdens deze eendags vervolg cursus u dient de basis handelingen te beheersen maakt u een werkstuk met complexe vormen en glassoorten.
Cursus
Workshops en cursussen glas in lood, Tiffany, glas fusing, HotPot fusing, Glaspoederfusing. U kunt ervoor bij ons trecht.
Glas in lood. Workshops en cursussen. In het atelier zijn alle benodigdheden en gereedschappen aanwezig om een gezellige creatieve avond of dag te hebben. Om u voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, werk ik met een klein aantal deelnemers. Onder de knoppen in de menubalk vind u meer informatie over de betreffende workshops. De cursussen zijn op donderdag, vrijdag of zaterdag. De workshops varieren van dag. Wanneer start de cursus of is de workshop?
glas in lood folie
Glas in lood cursus, glasfusen, materialen.
Glas in lood cursus. Bij glas in lood atelier Lisette Martens in Hollandscheveld kunt u een basiscursus glas in lood volgen en daarna verder gaan met de vervolgcursus. Fusen, glasfusen of smelten is een techniek waarmee je meerdere lagen gekleurd glas met elkaar versmelt.
Cursus

Contacteer ons

glas in lood ramen
glas op maat
glashandel
gehard glas
glas in lood cursus
glasplaat op maat
dubbel glas groningen
glas in lood maken
Dubbelglas
prijs dubbel glas
prijs glas
glasservice groningen