Resultaten voor draadglas

 
draadglas
Draadglas bestellen bij GlasStore.nl.
Er zijn verschillende redenen waarom voor draadglas gekozen wordt.: Wanneer het breken van glas een risico voor verwondingen koplevertan zorgen, wordt voor draadglas gekozen om de scherven bijeen te houden. Aangezien draadglas ook brandvertragend werkt, wordt dit ook vaak gebruikt op plaatsen waar een groter risico op brand is. Klik hier voor meer info
Asus
Draadglas glas met metaaldraad.
E-draadglas, N-draadglas en spiegeldraadglas. Er zijn drie soorten draadglas: E-draadglas, N-draadglas blank draadglas en spiegeldraadglas. E-draadglas is vrijwel ondoorzichtig en spiegeldraadglas het meest helder. Door de beperkte doorzichtigheid wordt draadglas gebruikt wanneer we voorbijgangers liever niet naar binnen laten kijken.
stropdas
Enkel glas draadglas Enkel glas.
Draadglas valt niet onder de veiligheidsbeglazingen en is makkelijk te herkennen aan de draad die in het glas loopt. Draadglas is een glastype wat bij breuk samenhangend is en mensen ervan belemmerd om door de ruit heen te gaan. In de glaswereld kennen we 3 soorten draadglas.
pretecho eindhoven
draadglas, glas met wapening, veiligheidsglas. draadglas, glas met wapening, veiligheidsglas.
bruteglas ook: bruut of brut glas: licht geribbeld, half doorzichtig soms standaard draadglas, vaak zelfs glad" genoemd in tegenstelling met Engels draadglas waarschijnlijk. Engels draadglas: veel kleine bobbeltjes, van half doorzichtig tot bijna ondoorzichtig. spiegeldraadglas: echt vlak, goed doorzichtig geslepen en gepolijst draadglas.
Meppel
Al het draadglas in het assortiment van Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-4. icon-cat
dik, waarin een net van metaaldraad ligt. De mazen van dit net zijn circa 12 x 12 mm. Alle soorten draadglas kunnen worden toegepast in isolatieglas. Draadglas Alexandria blank. Draadglas Delta brons. Draadglas gefigureerd blank, E/S/Engels draadglas. Draadglas glad blank, brute/N/Duits draadglas.
Draadglas bestellen? Snelle levering Glaswebwinkel.nl.
Alle soorten draadglas koopt u voordelig op Glaswebwinkel.nl. Wat is draadglas? In het glas zijn metalen draadrasters ingelegd, wat bij glasbreuk de glasscherven bij elkaar houdt. Door deze eigenschap valt ook draadglas in de categorie veiligheidsglas, bovendien heeft dit type glas brandwerende eigenschappen.
Draadglas Glashandel Markenstein Rotterdam.
Naast draadglas in een vierkant rasterpatroon is er ook draadglas met ruitvorm of 1 staande draad. Kan door de aanwezigheid van het draadnet niet gehard worden. Kom langs voor deskundig en gratis draadglas advies op Metaalhof 11 in Rotterdam of neem telefonisch contact op via 010-4553855.
Draadglas Handige informatie en richtprijzen.
Wat kost draadglas? Laten we starten met het kijken naar de prijzen van draadglas. In onderstaand schema ziet u dat de aanschaf van draadglas per m gemiddeld tussen de 40 en 150 ligt. De prijzen voor draadglas liggen lager dan bij de meeste glassoorten.
Draadglas Glashandel Boone Rotterdam.
Draadglas kan men eventueel onder de categorie veiligheidsglas plaatsen, maar de veiligheid is niet zo hoog vergeleken met de speciaal daarvoor bedoelde glas soorten. De prestatie van draadglas bij inbraakpreventie is echter wel beduidend hoger dan enkel glas. De meest voorkomende soorten van draadglas zijn.:

Contacteer ons

glas online bestellen
glas zetten
ontspiegeld glas
draadglas
dubbel glas vervangen
glas snijden
glas sneek
glasbedrijf
glassoorten
glashandel sneek